Proefles

Indien u graag een proefles wilt meedoen is dit geen probleem. U kan achteraf gewoon beslissen of u wenst in te schrijven voor de lessenreeks. Indien u beslist van in te schrijven zal deze training aangerekend worden. Indien u beslist van niet in te schrijven was deze training gratis. Uiteraard krijgen kinderen die effectief inschrijven voorrand op kinderen die eerst een proefles willen meedoen.

Inschrijven

Inschrijven kan je doen op deze website onder de link 'locatie' door de te drukken op de knop 'inschrijven' en de gevraagde gegevens in te vullen. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie.

Indeling

De groepsindeling gebeurt op basis van leeftijd met een maximum van 10 kinderen per groep. Indien jij graag bij je vriendje of vriendinnetje in de groep de training wilt volgen, gelieve dit op voorhand aan te geven.

Missen van een training

Als je een keer een training niet kan meedoen mag je deze training steeds inhalen in hetzelfde weekend op een andere locatie. Gelieve dit op voorhand wel aan te geven. Indien je voor aanvang van de lessenreeks kan aangeven welke training je er niet zal zijn door omstandigheden zal er een herberekening volgen van het inschrijvingsgeld. Indien je tijdens de lessenreeks aangeeft dat je een bepaalde training niet kan zal er geen herberekening volgen tenzij bij ziekte met geldig doktersattest.

Kan ik instappen als de lessenreeks al bezig is

Uiteraard kan je instappen als de lessenreeks al bezig is (indien er plaats vrij is). Het inschrijvingsgeld zal dan berekend worden op het aantal trainingen dat je kan meedoen.

Wat neem ik mee

Zie afbeelding