Tarieven

Het volledige bedrag van de periode waarvoor jij inschrijft dient voor aanvang van de periode overgeschreven te worden op het rekeningnummer van Voetjebal België (BE 65 0689 0531 7696). Inschrijven kan dus ook enkel voor een periode. De uiterste betaaldatum wordt, bij inschrijving, via onze infobrochure tijdig meegegeven. Omgerekend bedraagt het inschrijvingsgeld € 8 per training.

De verzekering (FROS - www.fros.be) is in het inschrijvingsgeld inbegrepen. 

Nieuwe leden dienen éénmalig het originele Voetjebal-kledijpakket aan te kopen (shirt en broekje), dit ter waarde van € 35. Omwille van de uniformiteit dient elk Voetjebal-lid de Voetjebal-kledij te dragen bij elke activiteit.

Wanneer de betaling niet tijdig wordt uitgevoerd behoudt de organisatie het recht de inschrijving te annuleren. 

Proefles

Indien je graag eerst een proefles wilt meedoen kan dit, maar enkel als er plaats vrij is op de door jou gekozen locatie. Kindjes die op voorhand effectief willen inschrijven hebben uiteraard voorrang op de kindjes die eerst een proefles willen doen. 

Na afloop van de proefles kan je dan beslissen of je verder wenst deel te nemen aan de volgende trainingen. Indien je verder wenst deel te nemen telt deze proefles mee in de berekening van het inschrijvingsgeld, indien niet was deze proefles gratis. 

Aanmelden voor een proefles dien je te doen via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij bezorgen je tijdig alle nodige informatie. 

Kwaliteit

Aangezien wij kiezen voor kwaliteit zijn de inschrijvingen beperkt tot 10 kinderen per groep. Mogelijk zijn er op de door jouw gekozen locatie 1, 2 of 3 groepen.

Bij inschrijving kan je je voorkeursgroep aanduiden. De effectieve groepsindeling volgt later en wordt bepaald op basis van de leeftijd, reeds eerder deelgenomen lessenreeksen en je aangegeven uur van voorkeur. Mogelijk zal je zoon of dochter dus op een ander uur worden ingedeeld dan jij hebt aangeduid.

Indien de groepen volzet zijn kan je altijd informeren of er op één van onze andere Voetjebal-locaties in de buurt nog plaats vrij is, of zal er gebruik gemaakt worden van de wachtlijst.