FAQs

Een proefles meedoen kan uiteraard, maar enkel als er plaats vrij is op de gekozen locatie. Kindjes die op voorhand effectief willen inschrijven hebben uiteraard voorrang. Na afloop van de proefles kan je aangeven of je verder wenst deel te nemen aan de volgende trainingen. Indien je beslist van in te schrijven zal deze training aangerekend worden. Indien je beslist van niet in te schrijven was deze training gratis. Indien je graag een proefles wenst mee te doen dien je dit te melden via mail naar info@voetjebalbelgie.be

Je kan je altijd aanmelden voor een lessenreeks, dit doe je bij Locaties of Inschrijven en werkt als volgt:

  • Klik op de locatie naar keuze
  • Klik op inschrijven
  • Vul de gevraagde gegevens van jouw zoontje of dochtertje in

Van zodra wij de inschrijving kunnen bevestigingen bezorgen wij je alle nodige informatie. Heb jij deelgenomen aan de afgelopen lessenreeks? Dan krijg jij eerst de kans om deel te nemen aan de volgende lessenreeks. Nadien stellen wij de inschrijvingen open voor nieuwe leden. Indien er geen plaats vrij is, noteren wij je op de wachtlijst en contacteren wij je, in volgorde van aanmelding, dit van zodra er een plaats vrij is.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord per mail. Heb je deze melding niet ontvangen, dan kwam deze mail mogelijk in je ongewenste mailbox terecht.

Indien de inschrijvingen volzet zijn op de door jouw gekozen locatie kom je op de wachtlijst te staan en houden wij je verder op de hoogte indien er een plaats vrijkomt of wanneer de inschrijvingen starten voor de volgende lessenreeks.

Bij inschrijving kan je je voorkeursgroep aanduiden. De effectieve groepsindeling volgt later en wordt bepaald op basis van de leeftijd, reeds eerder deelgenomen lessenreeksen en je aangegeven uur van voorkeur. Mogelijk zal je zoon of dochter dus op een ander uur worden ingedeeld dan jij hebt aangeduid.

Indien je voor aanvang van de lessenreeks (uiterste datum: zie infobrochure) kan aangeven welke training je niet kan deelnemen zal er een herberekening volgen van het inschrijvingsgeld. Indien je tijdens de lessenreeks aangeeft dat je een bepaalde training niet kan zal er geen herberekening volgen tenzij bij ziekte met geldig doktersattest.

Uiteraard kan je instappen als de lessenreeks al bezig is (indien er plaats vrij is). Het inschrijvingsgeld zal dan berekend worden op het aantal trainingen dat je kan meedoen.

Wanneer wij omwille van praktische omstandigheden een training dienen te annuleren zal er in eerste instantie een inhaaltraining georganiseerd worden. Indien er geen inhaaltraining georganiseerd kan worden zal het lesgeld van deze training (€ 11) teruggestort worden.

Uitschrijven is niet mogelijk, tenzij met geldige reden (ziekte, blessure od.). Indien wij hierin toestemmen zal slechts een gedeelte van het inschrijvingsgeld teruggestort worden.

  1. Goed humeur
  2. Papa/mama/opa/oma/…
  3. Zaalschoenen
  4. Voetjebal Tenue
  5. Iets te drinken