Info

Lessenreeks

Jaarlijks vinden er 3 lessenreeksen plaats waarvoor het hele jaar door ingeschreven worden. Elke lessenreeks bestaat uit, afhankelijk van beschikbaarheid sportzaal en trainer, 10 trainingen.

  • Lessenreeks 1 : januari – maart
  • Lessenreeks 2 : april – juni
  • Lessenreeks 3 : september – december

Tijdens onderstaande momenten staan er geen trainingen gepland:

  • Paasvakantie
  • Zomervakantie
  • Kerstvakantie

Inschrijving

Je kan je altijd aanmelden voor een lessenreeks, dit doe je bij Locaties of Inschrijven en werkt als volgt:

  • Klik op de locatie naar keuze
  • Klik op inschrijven
  • Vul de gevraagde gegevens van jouw zoontje of dochtertje in

Van zodra wij de inschrijving kunnen bevestigingen bezorgen wij je alle nodige informatie. Heb jij deelgenomen aan de afgelopen lessenreeks? Dan krijg jij eerst de kans om deel te nemen aan de volgende lessenreeks. Nadien stellen wij de inschrijvingen open voor nieuwe leden. Indien er geen plaats vrij is, noteren wij je op de wachtlijst en contacteren wij je, in volgorde van aanmelding, dit van zodra er een plaats vrij is.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord per mail. Heb je deze melding niet ontvangen, dan kwam deze mail mogelijk in je ongewenste mailbox terecht.

Kwaliteit

De inschrijvingen zijn beperkt tot 10 kinderen per groep, elke training duurt 45 minuten en vindt indoor plaats.

Bij inschrijving kan je je voorkeursgroep aanduiden. De effectieve groepsindeling volgt later en wordt bepaald op basis van de leeftijd, reeds eerder deelgenomen lessenreeksen en je aangegeven uur van voorkeur. Mogelijk zal je zoon of dochter dus op een ander uur worden ingedeeld dan jij hebt aangeduid. Mogelijk zijn er op de gekozen locatie 1, 2 of 3 groepen.

Indien de groepen volzet zijn kan je altijd informeren of er op één van onze andere Voetjebal-locaties in de buurt nog plaats vrij is, of zal er gebruik gemaakt worden van de wachtlijst.

Trainingsinhoud

Voetjebal is ontworpen voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. We werken met kleine groepen van maximaal 10 kinderen samen met hun papa of mama. Elke training duurt 45 minuten en vindt steeds indoor plaats. De structuur en inhoud van de trainingen is afgestemd op de leeftijd en leefwereld van de Voetjeballers en draait vooral om het verbeteren van de motorische ontwikkeling.

Voor de jongste Voetjeballers gaat het om zelfverzekerd durven lopen en bewegen, maar ook om een heel aantal handelingen uit het voetbal én het dagelijkse leven zoals gooien en vangen, springen, evenwicht houden, sluipen en kruipen, en nog zoveel meer..  Hierna gaan we over op het kunnen onderscheiden van kleuren, tellen, benoemen en gebruiken van lichaamsdelen en het controleren en behandelen van de bal zoals dribbelen, passen en schieten. 

Voetjeballers vallen op door hun ongekende vaardigheden én zelfverzekerdheid tijdens het sporten.

Inschrijvingsgeld

Omgerekend bedraagt het inschrijvingsgeld € 11 per training. Het volledige bedrag, vermeld in de infobrochure, dient voor aanvang van de lessenreeks overgeschreven te worden op het aangegeven rekeningnummer. De uiterste betaaldatum wordt, na inschrijving en bevestiging, via onze infobrochure tijdig meegegeven.

Alle Voetjeballers zijn bij inschrijving EN betaling van het volledige inschrijvingsgeld automatisch verzekerd bij FROS (www.fros.be).

Nieuwe leden dienen éénmalig het originele Voetjebal-kledijpakket aan te kopen (shirt en broekje), dit ter waarde van € 40. Omwille van de uniformiteit dient elk Voetjebal-lid de Voetjebal-kledij te dragen bij elke activiteit.

Wanneer de betaling niet tijdig wordt uitgevoerd behoudt de organisatie het recht de inschrijving te annuleren.

Proefles

TPJI2968

Een proefles meedoen kan uiteraard, maar enkel als er plaats vrij is op de gekozen locatie. Kindjes die op voorhand effectief willen inschrijven hebben uiteraard voorrang.

Na afloop van de proefles kan je aangeven of je verder wenst deel te nemen aan de volgende trainingen.

Indien je graag een proefles wenst mee te doen dien je dit per mail aan info@voetjebalbelgie.be aan te vragen.